Ærø i tanke og streg IITil bogen har forfatteren malet en række helt nye akvareller, hvor motivet med Skjoldnæs Fyr - i hård konkurrence med motiver fra Ærøskøbing og Marstal - er kommet til at pryde forsiden.


I bogen fortælles der om en række nye lokaliteter, ligesom øens spektakulære fortidsfund, ikke mindst fund fra vikingetiden, beskrives.


For nylig blev der gjort et sensationelt vikingefund på Ærø. Vikingeskatten, bestående af arabiske sølvmønter, mønter fra Karl den Stores Frankerrige og en række bronzegenstande, er med til at kaste et helt nyt lys over forsvarsanlægget Sct. Alberts Kapel nær Drejet, som hidtil har været en gåde for forskerne. Nu ved man, at voldanlægget har skullet beskytte en rig og vigtig markedsplads, der lå som et knudepunkt på datidens største internationale handelsrute.


Øens spændende fortid og de mange spektakulære fund fra vikingetiden belyses i bogen, mens læseren guides gennem den smukke ø, ledsaget af forfatterens tekst og akvareller. Og i tilgift får man - ligesom i den første Ærø i tanke og streg - et sjældent kig ind i forfatter/malerens værksted, hvor han også denne gang mener at have fået øje på en helt ny dimension af øens skønhed. Men hvad det er, skal ikke røbes her.FORLAG: Bakkelandet

FORMAT: Indbundet

TYPE: Bog

SPROG: Dansk

ISBN-13: 978-87-992016-1-7

UDGAVE 1. (03-11-2009)

OPLAG: 1. (03-11-2009)

FØRSTE UDGIVELSESÅR: 2009

SIDEANTAL: 48


Forhandles kun fra forlaget. Kontakt os for bestilling.


Vejl. udsalgspris

Kr. 99,-