"Når man maler, får man lyst til at sætte ord på skønheden, og når man er forfatter, får man lyst til at male det hele frem."

Forlaget Bakkelandet - Mille Larvik er et mindre forlag, der udgiver bøger og forskellige kunstneriske artikler, der primært baserer sig  på Michael Larsens produktioner.


Virksomheden blev stiftet af forfatter Michael Larsen i 2007 og forhandlede til start kun kunstprint, kalendere og postkort af Larsens orignale akvareller fra Nordsjælland, siden også Ærø i Det Sydfynske Øhav, hvor kunstneren slog sig ned med sin kone, Gro Madsen og børn.


På Ærø udkom udvalgte akvareller snart i bogform, tilsat skildringer om øen, dens natur og historie. Det gav mening selv at stå for udgivelserne og Forlaget Bakkelandet var født. I øvrigt navngivet efter det helt særlige, kuperede landskab på højdedraget af Ærø, som dannede ramme om hele herligheden. 


I dag er virksomheden en skøn forening af et kreativt ægteskab, der også rummer livs- og naturhistorier. Akvarellerne er nu suppleret af lige så mange naturfotos. Og Michael Larsen formidler og foredrager jævnligt om natur, med fokus på fugle- og insektliv. 

Alt sammen ved siden af hans primære beskæftigelse som spændingsforfatter.


unsplash